Norrbotten, bara regn och moln hela tiden!

Jag har varit i Älvsbyn i en vecka nu, åker hem till Blekinge i morgon. Det har varit hur kul som helst att vara hemma hos föräldrarna  men vädret blev dåligt andra dagen jag var här och det har inte blivit något bättre. I förrgår var det hela 6grader varmt, klockan 12 på dagen. Jag tror till och med att det varit under noll ett par nätter!  I mitten av Juni, helt galet!
 
Det blir första gången som jag inte lägger upp en bild, och det p.g.a. att jag helt enkelt inte riktigt förstår mig på mina föräldrars dator. Det är lite klyddig. Vad har jag gjort hela veckan då? Hälsat på kompisar, varit runt hela Norrbotten och hälsat på släktingar och samtidigt har jag hunnit spela Crocket, Kastat pil, spelat yatzy och kort. Har faktiskt varit hemma mkt med min familj vilket har varit trevligt. Men jag har inte kunnat sola en enda sekund under min semester p.g.a. det galna vädret.
Nej nu ska jag "dra vidare". Skriver något nytt när jag kommer hem, Om jag inte har fullt upp med min älskling såklart! =)

Jag ändrar mig, här kommer en Bíld och lite skvaller:För några dagar sedan födde Tori Spelling sitt andra barn. Det blev en flicka som föddes med hjälp av kejsarsnitt. Flickan ska heta Stella Doreen McDermott. Här ovan är de lyckliga föräldrarna! Grattis!

Tenta, Sweden Rock Festival och flyg till Luleå..

Jag känner redan på mig att den här veckan kommer att bli stressig. Just nu så är jag mitt uppe i pluggandet inför den sista tentan innan sommarlovet. Man läser och läser och läser....och inte nog med det, det är ju utlandsvärme utomhus. Visst kan man vara ute några stunder men tyvärr så måste jag läsa. =(

På onsdag (troligen tidigare) så invarderas Sölvesborg av alla världens hårdrockare. De ska ju naturligtvis till Sweden Rock Festival 2008 som ligger här utanför Sölvesborg. Det är ju, tror jag, Europas största rockfestival. Åtminstone Nordens. Jag är själv ingen "hårdrockare", inte vad jag vet i allafall, men ska nog åka ut till Norje en sväng och lyssna på lite musik.Här är ett par av de band som kommer att uppträda under veckan. Judas Priest (t.v) och Whitesnake (t.h.). Men det är ju bara ett par av de ca 70-80 (?) band som kommer att spela under helgen. Det kommer nog att bli spännande.

Men jag kan tyvärr inte lyssna något i helgen p.g.a. att jag ska flyga hem till mina föräldrar. Jag landar på flygplatsen i Luleå på fredagkväll och anläder väl till mina föräldrar vid 21 någongång. Sen ska jag vara hemma i Norrland i en hel vecka! Det ska bli så himla skönt, jag är så otroligt trött på allt pluggande så jag ska vila upp mig lite nu. Men såklart kommer jag ju att sakna min pojkvän och mina katter men jag tror att dom överlever utan mig ett tag. =)Ungefär där den gula pricken är kommer jag att befinna mig. Det rosa är den vägen som vi kör från flygplatsen och hem. Då vet ni allihopa vart jag kommer att befinna mig nästa vecka! =)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,, ,

RSS 2.0