Ryggont, skola och bröllopsplaner..


 Ibland tycker man synd om sig själv. Jag gör faktiskt inte det i dag trots att jag har ont i ryggen. Hmm...Ja, vad kan det då bero på. Varför har jag ont i ryggen i dag när jag ALDRIG har det annars. Har kommit på några troliga alternativ:

*Dålig säng (troligt)
*Fullmåne? (en kompis sa att hon har ryggont vid fullmåne. hmm.. har kollat.. i natt var det bara halvmåne.. konstigt) =)
*Stress (skolan, bröllop, bröllopsresa etc. etc.)
*Annat

Ja, jag har då ingen aning vad det kan bero på....=)  Nej men allvarligt så är det nog sängen. Den är gammal. Jag VILL HA EN NY. Jag har tjatat om en ny säng i åratal. Men vi får väl vänta ett tag till. Det är lugnt. Vi ska nog åka på bröllopsresa till något fint ställe i väst i stället. Jag LÄNGTAR! =) =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

25 år gammal!


Snart fyller jag 25 år! Jag kan knappt förstå det. Ca 2 veckor kvar. Jag vet att jag FYLLER 25 men det känns inte riktigt så... 21 skulle jag kunna gå med på men inte 25. Min kompisvi kan kalla henne Petra =), fyllde år nu denna vecka. Hon säger samma sak, det är kostigt att fylla 25.
Om man tänker så här: När min mamma var lika gammal som jag är nu så hade hon 2 barn och ett tredje på väg plus att hon hade ett 14 år gammalt fosterbarn. Helt galet alltså! Men visst.. tiderna är ju lite annars idag jag går ju t.ex. fortfarande skola och så men ändå..

                                           

Tre stycken vid 25! Nä....inget för mig.. =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Det var på tiden Britney!

Nu äntligen är Britney tillbaka till sitt "vanliga" jag. Eller jag hoppas det i allafall. Hon har ju blivit äldre nu, hon kanske har trasslat ut sitt liv lite. Men det är skönt att slippa höra och läsa en massa negativa saker och faktiskt kunna se och läsa lite positivt. =)  På denna länk kan ni gå in och läsa om hur hon vann i alla de tre kategorierna som hon var nominerad i, på Mtv´s VMA. Det var med videon till låten "Piece of me" som hon vann. Det var natten mellan den 7:de och 8:de september, svensk tid, som årets video music awards gick av stapeln. I soliga Los Angeles kunde vi se kändisarna samlas för att fira varandra. Här ser ni ett litet ihopklipp från galan (Om Britney såklart) =) :

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , Läs även andra bloggares åsikter om

Saker du inte ska säga....

När du är med i en modelltävling. Jag ser tyvärr på Top model ibland. Här är ett lite roligt klipp på en av tjejerna från den senaste säsongen:Läs även andra bloggares åsikter om

September igen!

Om jag inte minns fel så var det inte så jättelänge sedan som det var september senast. Okej, det är ganska precis ett år sedan, men det känns som om det var i går. =)  Tiden bara rusar iväg. Skolan började om förra veckan. Läser just nu psykiatri och om schizofreni. Det är otroligt intressant men jag har så svårt att förstå den komplexa hjärnan.

Vi var och hämtade våran nya bil i förra måndagen! Det är hur fin som helst! Och röd! =) Trots att vi är några tusenlappar back, p.g.a. lånet, så är det definitivt värt att köpa en ny bil. Det är så underbart att slippa oroa sig för en massa saker.

I Lördags så åkte vi till Halmstad en sväng och träffade min käre bror Björn. Han var i Göteborg i helgen och hälsade på vänner så vi passade på att träffas när han var här nere, vi möttes halvvägs. I Halmstad alltså. Vi åt lunch och vandrade omkring i stan i några timmar. Solen sken och livet var ganska gött faktiskt! =) Här sitter Björn och väntar på tåget:


Nu ska gå och fixa lite med nmina fotoalbum. Vi har beställt en massa foton som jag försöker att sortera in i olika album och scrapbooks. Det är ganska kul faktiskt. Ha det bra!!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

RSS 2.0