snart valborgsmässoafton

På torsdag är det valborgsmässoafton och jag längtar faktiskt. Det ska bli så skönt att få vara lite långledig för en gång skull. Vi är mitt emellan 2 kurser så ingen skola torsdag - söndag. Jippi!!

Vi åker ner till Linus föräldrar på torsdag och stannar hela helgen. Vi ska fira lite valborg, hjälpa vår vän att flytta och sen på söndag så ska vi lära oss att dansa lite vals. =) Det med valsen låter nog roligare än vad det är, tror jag. Men men... Jag har hört att man måste dansa vals på bröllop.

Sedan har en liten fågel viskat i mitt öra att det är någon, förrutom kungen, som fyller år på torsdag. Jag kan ju tyvärr inte gå på kalaset även om jag skulle vilja det. Det är ett 15-års kalas och om födelsedagsbarnet håller koll på posten så kanske det dimper ner nått fint. =)

Idag är det 25 dagar kvar tills jag blir fru. Det är inte länge kvar och det börjar faktiskt att bli lite pirrigt nu.... =) Allt är klart förutom vissa små detaljer. SPÄNNANDE!!

Hoppsan det var visst ett tag sen! =)

Ja, det var som sagt inte igår jag skrev ett inlägg senast. Jag har den senaste månaden haft endel klagomål om att jag inte uppdaterar särskilt ofta nu för tiden. Och jag kan väl hålla med dom. =)
Har hunnit avsluta kursen Tvärkulturell vård och har börjat en ny. Den nya är inte så rolig, tror jag iallafall. Organisation och ledarskap i vårdkontext! Hmm....... Tycker ni att den låter spännande? =)

Nu är det bara ungefär 7 veckor kvar tills jag blir FRU! Jag längtar! Det är ju helt otroligt det kommer ju att gå hur fort som helst. Da dada da, da da dada....... =)


Sedan bär det av till Los Angeles 3 veckor senare. Har bokat klart allt som ska bokas innan resan. Flygbiljetter, hyrbilen, Hotell i LA och hotell i Las Vegas. Boendet de sista fem dagarna fixar vi där borta. =) Vi längtar!! Spännande....... =)

RSS 2.0