Det var ett tag sedan

Nu är det nog många som har "klagat" på att jag aldrig uppdaterar min blogg, så jag får väl ta mig i kragen då! Jag har börjat en ny termin, termin 5. Skolan går i en rasande fart, det är knappt så att man hänger med själv. Jag har 2 terminer kvar nu sen ska jag ut och jobba. Jag längtar men samtidigt så är det lite...... jobbigt. Eller inte direkt jobbigt men det kommer att kännas lite annorlunda. Fast på ett bra sätt. =) Om ni fattar. Det blev krångligt.

Bröllopsuppdatering: Nu är det mindre än 4 månader kvar. Vi har hunnit med att fixa en massa saker men det är fortfarande en massa saker som fattas.  Det vi håller på med just för tillfället är all dekoration, till bord och resten. Vi försöker också enas om var, hur, när och av vem vi ska handla alkoholen. Men jag tror att vi har kommit överens och har bestämt oss. =) Det har tagit ett tag. Om någon har förslag på ett bra sätt att transporteras från Luleå till Älvsbyn efter vigseln så kan ni gärna dela med er av era förslag, vi har ingen idé än så länge. Det måste ju vara någorlunda fint i allafall! =)

Det behöver ju inte vara något spektakulärt som detta  "åket" men lite mer fancy än en Kia Picanto kanske? (och om vi åkte häst och vagn så skulle vi nog inte vara framme vid festen förrän den är slut)


Kommentarer
Postat av: MyOwnWay

Vad pluggar du för någonting? :)

2009-01-26 @ 11:48:02
URL: http://myownway.devote.se
Postat av: Linda

Oj, det kanske jag ska nämna... Jag läser till sjuksköterska. Hur kul som helst. =)

2009-01-26 @ 13:29:16
URL: http://wwled.blogg.se/
Postat av: Aila

Om man har nog stor vagn så kan man ju hålla festen på vagnen=)

2009-01-26 @ 15:53:56
URL: http://ailascommonsense.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja det är ju sant. fast jag tror ändå att det kan bli lite trångt och kallt. =)

2009-01-26 @ 18:47:19
URL: http://wwled.blogg.se/
Postat av: Marlene

Hej

Schäfertiken blev 4 år i Augusti och Jämthunden blir 3 år i mars. Jag tror inte heller att du träffat dem. Vi får lösa det någon gång när du kommer upp.

Ha det bra

2009-01-31 @ 09:28:30
URL: http://www.mlshund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0