Hund vs katt? Roligt i allfall

Om ni går in och läser på senaste inlägget (Hysteriskt roligt!) på systersophias blogg så tror jag att ni alla får er ett gott skratt. Jag som också har egna katter kan intyga att detta är till 100% helt sant, jag är utan tvekan helt säker på att det är så här katter tänker. =)


Kommentarer
Postat av: Aila

Jag tror att det är hunden som lurar oss att tro att dom är dumma. Om man ser på saken ordentligt så är det hunden som får ut mest av umgänget med oss. Dom får komma ut mer, dom får mer godbitar och eftersom vi betalar mer för hunden så är majoriteten av människorna mer benägen att sköta veterinärbesök eftersom vi är rädda om våran investering. En bondkatt som delas ut gratis står inte högt i kurs när det gäller värdet. Så jag undrar vem som lurar vem=)=)

2009-01-05 @ 14:22:28
URL: http://ailascommonsense.blogspot.com
Postat av: Aila

Vad roligt att se att det är fler än jag som stavar fel i mina inlägg i allfall=)

2009-01-06 @ 01:11:10
URL: http://ailascommonsense.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag skulle faktiskt betala mycke pengar för att pyssla om mina katter om de blev sjuka, trots att de var gratis. bara för att man betalat mer pengar för en hund, vilket du kanske inte ska ta upp som ett argument =), betyder det inte att man inte försäkrar dem och liknande. Kramis // Linda

PS: Ajg stavar alldrig fel! Bara så du vett! =) =)

2009-01-06 @ 12:31:27
Postat av: Aila

Jag vet att dina kissemissar är väl omskötta men det gäller inte alla bondkatter, många avlivar i stället för att kosta på dom dyr sjukvård och många avlivar katter bara för att dom är less dom. Inte snällt men dock den krassa verkligheten för en gratis bondkatt. Det är betydligt ovanligare med gratis hundar men ibland kan man få den äran att ta hand om en som någon annan har blivit less på=)=)

2009-01-06 @ 14:06:18
URL: http://ailascommonsense.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja det är sant. Klart det finns knäppa personer över allt.

2009-01-06 @ 15:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0