Los Angeles part III

I gar var vi pa stranden. Santa Monica Beach! Woohooo!!


     

Idag har vi varit och atit lunch hos Gordon Ramsey. Sa har fina var vi:




Sen efter den lyxiga lunchen gick vi vidare ner pa Sunset blvd och vidare in pa Hollywood Blvd, aven kand som Hollywood walk of fame. Gissa om jag, Linda, blev GLAD nar vi ANTLIGEN hittade denna stjarna:



Sedan motte vi en massa kandisar som sprang omkring pa gatan. Har ser ni Linus tillsammans med sin nye polare Homer. Nice! =)


Annars har vi det bara bar. Amerikanerna ar som alla redan vet overtrevliga och lite weird. Lite at schizo-hallet. Gar och pratar med sig sjlva pa stan och sant. =) Nu tickar pengarna ivag. Kram pa er ater igen! Vi hors igen. Kram kram

Kommentarer
Postat av: Åsa o Stefan

Ni är verkligen söta och uppklädda till lunch men du skulle ha bett Linus låna Homers solglasögon och skjorta och låtit Homer få igen sin T-skirt med den stora gula gubben på magen så hade han blivit snyggare=)=) (Jag skojar bara med dig Linus=) Många pussar och kramar från ett överhettat och olidligt varmt Norrbotten. Vi hämtar mormor i morgon och Saga på söndag, vov vov på er.

2009-06-24 @ 17:38:37
Postat av: June o Rolf

Så fina ni är! Vi längtar efter er. Vi blev nästan oroliga för vi har inte hörts på några dagar. Ni ser verkligen nöjda och glada ut. O Linda vid rätt sten så klart o Linus med Homer precis som det ska vara. Här är varmt och soligt. Vi åker till Cypern på fredag. Där är ännu varmare. Alla mår bra och svettas. Vi hinner inte med beachen för allt ska ordnas innan vi åker, ensilage mm. När går färden vidare? Ha det fortsatt bra. Vi hörs snart. Kram

2009-06-24 @ 23:55:59
Postat av: Linda o Linus

Ja visst var vi fina. =) Vad kul att ni ska hamta henne snart, jag vill ocksa se henne. =) Jag gillar namnet Saga.



Jaha sa ni aker till cypern pa fredag, samma dag som vi aker till Las Vegas. Vilket lyx da. =)



Imorgon ska vi till stranden igen. kul kul.... Nu ska vi ga och forsoka att hitta nagonstans att ata. kram pa er alla!

2009-06-25 @ 04:43:46
Postat av: Petra & Andreas

2009-06-25 @ 18:36:14
Postat av: Petra & Andreas

Hej på er!!! Vad ni ser ut att det härligt. Här hemma känns det som att vara tillbaka på Kreta, vi har haft 27 grader idag! Synd bara att man jobbar. Ser att du har klippt dig Linda, det blev jättefint!

Ha det bra nu! Kramar från oss

2009-06-25 @ 18:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0