Los Angeles part IV

En dag till pa beachen idag och en dag till i Hollywood igar. Busstur, filmstjarnehem och hollywood museum.



Vi bor pa ett hotell med luftkonditionering pa rummet men utan balkong. Duschen lever sitt eget liv och vaxlar fran iskallt till skallhett pa en sekund. Vidare kommer det typ en deciliter i minuten ur munstycket som ar fastmonterat i vaggen. Men vi ar glada anda eftersom det ar anledningen till att vi har rad att gora och se sa mycket som vi har. Vid entreen bor Bellman. Bellman ar en liten man som hjalper till med allt mojligt, typ ringa taxi och ge vagbeskrivningar. Utanfor entreen traffar vi varje kvall en latt alkoholiserad armenier som heter Sammy. Han bor pa hotellet sen han separerat med sin fru for en manad sen. Han berattar otroliga och overdrivna historier om sitt jobb som chauffor och sin familj.

Pa bussturen fick vi se, eller nastan se, en hel hog med kandisvillor. Har kommer nagra:

Forst Nicole Richies och Joel Maddens hus.


Sen Den framlidne Aaron Spellings 'slott'. Detta ar den dyraste villan i Hollywood. 


Sen en glimt av Tom Cruises och Katie Holmes hus. Ser ni det?


Slutligen - sist men inte minst... eller forresten minst ocksa.



Hannibal Lectors residens.


Pa aterseende!

// herr och fru Skold

Kommentarer
Postat av: Åsa o Stefan

Ni verkar roa er kungligt som vanligt, jag antar att det är helt tokigt där borta efter Mikael Jacksons död, du får väl skriva en snutt och berätta.Pussar och kramar. Åsa o Stefan. Ps/Var har du Linus, har du stängt in han i Lectors bur. Många kramar från ett soligt Norr. mormor hälsar/alla hälsar/nu räcker det väl, Las Vegas har väl aldrig varit nåt att ha, där spelar man ju bara bort pengarna=)Nä, skojar bara, ha så riligt ni kan ha, ni har förtjänat det och betalat för det. Puss Puss,

2009-06-26 @ 06:43:50
Postat av: Linda O Linus

Ja han sitter i Lektors bur. Det enda som visas pa tv ar Mikael J. Hela tiden. Nu ska vi snart hamta var hyrbil och kora till Vegas. Vi kan inte sitta sa lange har for det ar ko till datorn. Vi far se om vi kommer att kunna uppdatera natt i Vegas. Kramar pa er alla, bade i Norr och i Soder!!!

2009-06-26 @ 19:51:04
Postat av: Åsa o Stefan

Vi har världens sötaste vovve här, vi fick hämta henne idag. Just nu sover hon. Stefan undrar om Linus har spelat med deras dollar som Linus skulle satsa åt dom. Hoppas ni har det bra, pussa och kramar från ett mulet norrbotten med mycket mygg.

2009-06-27 @ 19:21:26
Postat av: June o Rolf

Hej pa er! Ni verkar ha det valdigt trevligt och fullt med olika upplevelser. Har pa Cypern ar det varmt och skont. Vi badar, sover och ater gott. Idag har vi varit pa en pub med upptrade med musik av abba och elvis. Vi ska aka pa shoppingtur pa tisdag. ha det fortsatt gott. Vi hors och ses snart. ps vad ar Saga for ras? pusar och kramar fran oss pa Cypern.

2009-06-28 @ 23:48:36
Postat av: Åsa o Stefan

Hej på er June och Rolf, Saga är en Lhasa/Pudel.

http://sagassida.blogspot.com gå in på den sidan om Ni vill se miraklet=). Hoppas Ni har det bra på Cypern, jag hade varit riktigt avundsjuk om jag inte hade fullt upp med att springa bakom en galen hundvalp.



Puss på er Linda och Linus, hoppas att ni vinner mycket pengar så vi får en husbil i julklapp av er. Kramar från oss allihop.



2009-06-29 @ 06:31:54
Postat av: Sophia

Avudnsjuk! Ni får se massor. Fint håret är nu när du klippt dig och solbränd är du också

2009-07-01 @ 18:56:08
URL: http://systersophias.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej. Vad kul att du tittar in. Ja vi far verkligen se mycket. Ja, man kan inte annat an bli brun har. fast jag tror att det lagger sig ganska fort nar man inte ar ute i solen. Kram pa dig

2009-07-02 @ 04:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0