Utmaning i Venus och Afrodites anda

Jag har blivit utmanad och då finns det inget annat att göra än att lyfta upp handsken. Här kommer den: Tracy Chapman med "For my lover". Enjoy!! =)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Minisemester, Växjö, Kalmar och Öland!

I förra veckan åkte vi runt och semestrade lite. Vi körde först upp till Växjö där vi stannade över på Scandic en natt. Vi gick omkring på stan och åt lite på kvällen. Det vär jättetrevligt. Dagen efter mötte vi upp Linus föräldrar och körde vidare mot Kalmar. Vi stannade på 007museumet och i glasriket på vägen dit. här kommer några vackra bilder från 007museumet:

Linus och hans far vid ett schackbordet! =)

Det stora hela!

James Bonds BMW! =)

Sedan åkte vi vidare till Kalmar. Och som de flesta vet så startar Ölandsbron från Kalmar så vi tog en sväng om dit. Vi stannande och tittade på Solliden, kungafamiljens "sommarstuga", sedan åkte vi upp till Vannborga och hade lite vinprovning på en vingård.

Ölandsbron!

Solliden, himla vackert var det!

En gammal liten lekstuga till kungabarnen.

En av de alla trädgårdarna.

En av de som vaktar Krocketplan!

Någon som var tvungen att stanna och pilla ut en sticka ur foten! =)

Sedan åkte vi hem från Öland och stannade en stund i Kalmar i stället. Vi var i Kalmar i två hela dagar hos en vän. Under den tiden hann vi med en massa saker t.ex. så gick vi en sväng och tittade på Kalmar slott. Se här:

Familj och vänner på väg in i slottet. Det är inte Solliden längre, för er som inte hänger med. =)

Vallgraven för de objudna gästerna, förstås. =)

Och sist men inte minst, en av kanonerna. Det är nog inte i bruk fortfarande. =)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Jag ska gifta mig!!


Nu är det officiellt, jag och min älskade sambo Linus ska gifta oss. Bröllopet kommer att äga rum den 23 maj nästa år. Vigseln kommer vi att ha i Gammelstads kyrka i Luleå. Ni kan inte förstå hur länge jag har väntat på att få berätta för någon om detta, men vi bestämde oss för länge sedan att vi ej skulle berätta för någon förrän inbjudningskorten kommit fram. Det gjorde de idag! Tror ni att jag har pratat i telefon i dag eller? Med typ alla. Men roligast av allt var ju att mina föräldrar och min bror ÄNTLIGEN fått veta. Jag har knappt kunnat hålla mig hela sommaren. Jag har vetat om detta i 4 lååånga månader utan att försäga mig en enda gång! Jag ger faktiskt mig själv en liten klapp på axeln för det, det har varit tufft. PUH!! =) Om ni kikar in på denna länk så får ni se våran bröllopssida!

Vi har redan fixat många saker men det återstår lika många. Nu när alla vet så kommer man att få tips och råd, och det är aldrig fel. Det är så kul att planera. =)

Sedan har jag en annan rolig nyhet att berätta. Idag har vi köpt ny bil, våran nya Kia Picanto anländer om ca 14 dagar. Hur spännande som helst!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

 

Jag har träffat James Bond på min semester!

Håll i hatten! Jag har träffat the one and only Mr Bond, James Bond. Han bor och jobbar i Nybro, Småland. Alla ni som har sett Fhilip och Fredriks "100 Höjdare" vet vem jag talar om. Gunnar Schäfer i Nybro har tagit sig namnet James Bond. Han driver ett 007museum och verkade lite för engagerad, minst sagt. Jag tror att han tror att han ÄR James Bond. Se som han poserar:När vi frågade om vi fick ta en bild på honom så sa han direkt: " Absolut, vart vill ni ha mig?"  Självklart blev det ju vid bilen. Varför inte? =) Ni MÅSTE gå in på denna länk och se ett klipp ur "100 höjdare" - inslaget. Det handlar om att James Bond, som han faktiskt heter numera, vill visa sin 007pizza som finns tillgänglig på Nybros pizzeria. Det är grymt roligt!
Fast jag måste säga att det skulle vara kul att vara så engagerad i en hobby, vilket det är. Vad jag vet så är han inte den riktiga James Bond, han som vi ser på film ni vet. =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Sommaren springer iväg.... Britney på väg tillbaka?

Den bara rusar förbi i superfart! Det är redan Augusti. Jag  har inte skrivit på länge p.g.a. olika saker: dataproblem, jobb, främmande och lathet. Snart ska min sambo vara med i postkodmiljonären på tv4. Det ska bli hur spännande som helst, jag ska sitta i publiken. Bara någon vecka kvar, jag längtar!! =) Det är en hel månad kvar till skolan börjar om och innan dess ska vi hitta på en massa saker. åka till Växjö, Kalmar, Öland och Göteborg. Vi kommer säkert att göra ett par trippar ner till Skurup, Skåne också. Vi ska såklart hälsa på svärföräldrarna.

Från det ena till det andra, vi ska köpa en ny bil! Vi ska sälja våran gamla och köpa en splitterny Kia Picanto. Så här ser den ut för er som inte vet:Vi ska dock inte ha just denna färg (trots att jag tycker att den är jättesnygg) utan vi ska ha en röd. Det är en såkallad miljöbil, den drar minimalt lite bensin, ca 0,5 l/mil. Det är en klar förbättring mot 0,83 l/mil som våran nuvarande bil drar. Det ska bli hur kul som helst att köpa en ny bil i allafall!! =)

Lite Britneyskvaller!!
Det har varit ganska lungt med Britney över sommaren. Hennes vårdnadstvist är över och hon börjar jobba sig tillbaka till "verkligheten", så verklig som den kan vara för henne. Jag tycker att det är jättekul att det har lugnat sig på Britneyfronten så att hon kan samla sig lite. Det dröjer kanske inte så länge tills hon är tillbaka som förr??Vem vet? kanske, kanske inte.......


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

RSS 2.0