julen förbi, här kommer nyår.

Julen har varit trevlig. Min morbror och mina kusiner har varit här. Jag har inte träffat dem sen förra julen. Min syster och systerson har också varit här. Sedan är såklart mamma, pappa, mormor och björn också med. Vi har städat, fixat, lagat mat, sett på  Kalle, öppnat paket, ätit julmat m.m. Jag har varit i Luleå och hälsat på min bror i helgen. Vi åt faktiskt sushi, det har jag aldrig ätit på restaurang tidigare. Vi brukar göra det hemma annars. Men det var jättegott! fast wasabiin var alldeles för stark.


Vad har mer hänt då? Hmm.... På nyårsafton så ska vi gå på bröllop. Jag längar, det kommer att bli jättetrevligt. Det är några vänner som ska gifta sig. Det är inget litet bröllop heller utan jag tror att vi kommer att vara över hundra personer.
Jag tycker att det är bra att de bestämde sig för att gifta sig på självaste nyårsafton. Nyårsafton brukar annars vara ganska vanlig, så det blir lite speciellt i år då. Kul med bröllop!! Man kanske får lite inspiration inför den 23 maj 2009! =)


Snart är norrlandsresan slut för denna gång, åker hem på tisdag. Då är det direkt till en födelsedagsfest om inte födelsedagsbarnet ligger på BB. Då tror jag faktiskt inte att det blir så mycket födelsedagsfirande. Eller så blir det det, fast för en liten, liten nyfödd baby istället. =) Vem vet, vi får helt enkelt vänta och se. Men det är nog inte så länge kvar i allafall. Hoppas inte det. Det ska bli så himla sött men en ny liten baby. =) Det är min sambos syster som väntar.Och för att avsluta allt så är det ju faktiskt så att jag får träffa min älskling på tisdag också. Vi har ju inte träffats på en och en halv vecka. Det börjar ju bli länge. Puss älskling!

Norrland = bäst!


Iallafall när det är jul, jag tror att det finns några människor i söder som önskar att de hade lika mycket snö som vi har. Eller åtminstone att de hade någon snö överhuvudtaget. =) Kan detta stämma? Det får ni som läser detta avgöra. =)
Jag tycker inte om snö i vanliga fall men det är ett MÅSTE under jul och nyår! Det HÖR ju till.

Nu är jag äntligen hemma i Älvsbyn och väntar på att få fira lite jul. Det är förstås någon dag kvar, rättare sagt 4. =)
I kväll ska jag till en kompis och dricka lite glögg och få höra senaste skvallret. Man kan aldrig få nog av det senaste skvallret. =) Eller kan man?!? =)

Imorgon ska jag och mamma åka till Luleå och handla det sista inför julen.  Vi ska hälsa på morfar och önska honom god jul och sedan hämta mormor, som ska fira jul med oss. Nu ska jag snart åka så jag måste sluta skriva.

Väntat färdigt

Jag har nu väntat klart på det som jag väntat på de senaste veckorna. Jag fick godkänt på tentan. JIPPI!!!!  För ni som undrar så kan vi bara få betyget godkänt på vår skola. Det känns jätteskönt. Nu kan man slappna av lite grann. Inte helt och hållet men men.... Ska inte skriva så mycket mer. Sov gott!!


Väntar och väntar....

Det enda som man kan göra nu är att vänta. Jag väntar på mina resultat från de tentor som jag gjort. 1 salstenta och 2 hemtentor. Har fortfarande inte fått svar på någon av dem. hmm....... jag undrar hur det går. Fast jag tror att det går bra. Men för er som tror att jag har jullov, bara för att tentor är gjorda, tror fel. Här finns det inget jullov. En ny kurs har redan startat och med den följer nya, roliga spännande saker. =) Eller inte... =) Jag tycker faktiskt inte att denna kurs är speciellt rolig. Den handlar om forskningsmetoder, forskningsprocessen, etik och omvårdadsteoretiker m.m. Vissa delar är mer roliga än andra. Men så är det väl med hela livet. =)

Nu är det nya tag och nya uppgifter, däribland en projektplan för vårt kommande examensarbete. Examensarbetet ska ju förstås inte skrivas förrän nästa höst men projektplanen ska göras nu.
Fast trots detta "tråkiga" mitt i juletiderna så finns det endel roliga saker också. T.ex. som detta:

George Bush håller tal i Irak och blir attackerad av en irakisk journalist som kastar sina skor mot en ovetande Bush. Det flyger in några secret service-killar och Bush skrattar mest. Sedan skämtar han lite om storleken på skorna. Jag tycker faktiskt att det ser ut som om Bush skäms lite. Han tycker väl att det är jobbigt att det finns människor som itne tycker om honom. What a surprise!! =)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

"Britney: For the record"


Såg precis dokumentären "Britney: for the record". Jag tyckte att den var jättebra och intressant. Fast jag gillar ju Britney förstås. Ni som inte gör det skiter jag faktiskt i. =)

För er som missade dokumentären i kväll så får ni en ny chans imorgon söndag den 7 december kl 18:35 på TV400. Sedan en chans till den 2 januari kl 10.50 på tv4. Spännande!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Personlighets(störnings)test!

Hej alla ni som vill ha något att göra en liten stund. Här lägger jag upp ett personlighetstest som visar vilken personlighetsstörning som man ligger närmast. Testet är på engelska och tar mellan 5 och 10 minuter att göra. Jag tyckte att det var lite kul i allafall. =) Klicka på personlighetsstörningstest.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu är jag trött....

Tenta i morgon! Jag längtar. =) Eller åtminstone till i morgon kväll. Allt bara snurrar runt runt i min (stora) hjärna för tillfället. Graviditet, förlossning, pediatrik (barn), ortopedi (en massa brutna ben och sånt), grön och grå starr, läkemedelsräkning, psykiatri.......Hmmm.... vad har jag glömt? vi har en massa grejer men jag kommer inte på allt. Hoppas att jag gör det i morgon. Det hade ju inte varit så bra kanske..

Hoppas att det går bra i morgon i allafall. Jag tror det men jag kan ju inte spå in i framtiden. =) Om det finns någon som kan det så SNÄLLA berätta för mig om jag klarar tentan så att man kan slappna av lite grann. =)

Nu ska jag fortsätta att plugga... in i det sista. Så gör väl studenter, sitter och nöter in i det sista.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Tenta tenta tenta....

.. just nu finns det inte annat än plugga. Jag har tenta på fredag och den omfattar nästan hela terminen. Det känns mycket och det enda som man har tid till i dagarna är att läsa, läsa och åter läsa. Men men... sånt är livet när man studerar, jag ska inte klaga så mycket. Men ibland behöver man "klaga av sig" lite.

Jag vill gå på bio och se den nya filmen "Twilight". En rysare, det gillar jag. Här kan ni läsa mer (för er som vill veta lite mer om filmen). =)Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag åka till en i klassen för att plugga lite mer till tentan.Grattis Britney!


Idag fyller britney Spears 27 år. Grattis! För er som vill se mer av Britney så kan jag berätta att på MTV idag, mellan 11 och 15, så handlar det bara om Britney. Spännande!  Jag måste förstås stå över p.g.a. av att jag tentapluggar inför tentan på fredag. Men på lördag den 6 December kl 22.35 visar tv4 den omtalade intervjun med Britney. Intervjun heter "Britney: for the record".  Där berättar hon om de senaste åren och lite annat smått och gott.  Intervjun visas i USA redan i dag men vi får snällt vänta tills på lördag kväll.
För alla er som är intresserade av att veta lite mer om Britney kan gå in på Britneyspears.com


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

RSS 2.0