Praktik och fest hela November! Hur ska man orka... =)

Idag började jag min praktik. Jag läser ju, som tidigare nämt, till sjuksköterska och ska nu spendera de närmsta 5 veckorna på distriktsköterskemottagningen i Sölvesborg. Min handledare är dirstriktsköterska och har jobbat som det i över 30 år så hon borde ju veta vad hon snackar om. Jag hoppas det iallafall. Hon verkar trevlig och det är det som räknas, fast det är ju ett plus om hon kan det hon gör också. =) Det ska bli kul i allafall dessa veckor. Praktik är alltid kul.

Hela November är vi (jag och min blivande) fullbokade, eller nästan i allafall. Nästa helg (1-2 november) ska vi på den årliga kalkonmiddagen hemma hos svärföräldrarna. god mat, massa folk och en hel del alkohol. =) Helgen efter det (8-9 november) ska vi på 25 - års fest hos vänner nere i Malmö. Det ska bli jättekul vi har ännu inte varit och hälsat på dem. Helgen efter det (15-16 november) har vi inget inplanerat (ÄN) =). Sedan ska vi på en till 25 - års fest den 22-23 november. Min sambos kompis fyller 25 år och han och hans familj ska ha stor partaj. Middag, dans och brunch dagen efter. Kul! Sedan sista helgen i november så ska min kompis ha ett "sexparty" och efter det så är det utgång. Vi blir nog nästan 20 tjejer, det blir nog också väldigt trevligt. Puh......nu vet jag inte om jag orkar skriva mer. Jag får helt enkelt återkomma med "schemat" för december. =) =) =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Katy Perry, det är ganska roligt faktiskt.

Här ser ni sångfågeln Katy Perry när hon avslutar sitt uppträdande på Mexicos MTV music awards 2008. det är i samband med att hon avslutar den hyperkända låten "I kissed a girl" som hon, av någon anledning som jag inte kan förstå, hoppar in i en övervuxen tårta. Se vad som händer, det är ganska underhållande, tycker jag.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

It´s britney bitch!"Womanizer"


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Los Angeles here we come!


Eller inte riktigt än men snart. Bokat och klart. Vi åker nämligen till LA på vår bröllopsresa! Jag längtar redan. =) Vi åker ca tre veckor efter bröllopet, mitt i Juni. Det kan nog inte bli bättre. Vi kommer att se Hollywood, Beverly Hills, Las Vegas (tänkte åka dit en sväng) och en massa massa mer.... Sedan ska vi paraglida, köra waterski, surfa, sola, bada och shoppa. Om vi hinner med allt detta förstås! =) Men det hoppas jag. Annars........... ja jag vet inte. Det har jag inte tänkt på. =) Det ser bara så himla mysigt ut överallt i Los Angeles och det finns så mycket saker som vi vill och kan göra där. Bara jag tänker på det så längtar man ihjäl sig! =) Se så trevligt allt ser ut:Den sista bilden är från Las Vegas...visst kan man knappt motstå det..=)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

25 år!

Idag blir jag 25 år gammal! eller ung beroende på hur man tänker. Hade en jättetrevlig fest i går och i dag kommer svärföräldrarna och äter tårta. Det har varit en bra helg. Det kommer bara att bli bättre.. jag åker hem till Älvsbyn på onsdag till mina föräldrar! Det ska bli jättekul. Nej, nu måste jag gå och städa lite innan främmandet kommer. Ha det!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

RSS 2.0