Det var ett tag sedan

Nu är det nog många som har "klagat" på att jag aldrig uppdaterar min blogg, så jag får väl ta mig i kragen då! Jag har börjat en ny termin, termin 5. Skolan går i en rasande fart, det är knappt så att man hänger med själv. Jag har 2 terminer kvar nu sen ska jag ut och jobba. Jag längtar men samtidigt så är det lite...... jobbigt. Eller inte direkt jobbigt men det kommer att kännas lite annorlunda. Fast på ett bra sätt. =) Om ni fattar. Det blev krångligt.

Bröllopsuppdatering: Nu är det mindre än 4 månader kvar. Vi har hunnit med att fixa en massa saker men det är fortfarande en massa saker som fattas.  Det vi håller på med just för tillfället är all dekoration, till bord och resten. Vi försöker också enas om var, hur, när och av vem vi ska handla alkoholen. Men jag tror att vi har kommit överens och har bestämt oss. =) Det har tagit ett tag. Om någon har förslag på ett bra sätt att transporteras från Luleå till Älvsbyn efter vigseln så kan ni gärna dela med er av era förslag, vi har ingen idé än så länge. Det måste ju vara någorlunda fint i allafall! =)

Det behöver ju inte vara något spektakulärt som detta  "åket" men lite mer fancy än en Kia Picanto kanske? (och om vi åkte häst och vagn så skulle vi nog inte vara framme vid festen förrän den är slut)


Äntligen! och det blev en flicka!


Nu, ÄNTLIGEN, har babyn kommit! Och för er som inte vet så är det inte min baby som jag pratar om. Jag har faktiskt ingen baby alls på gång, ifall du missförstod förra meningen mamma =). Men min sambo har blivit morbror för andra gången idag och jag har blivit plastmoster! Det blev en flicka som vägde ca 4200 g. En liten söt knubbis kan jag tänka mig. =) Imorgon ska vi hälsa på dem, Jag längtar jättemycket. Det ska bli hur sött som helst. =) Vi har väntat och väntat hela jul- och nyårshelgen på att hon ska komma och nu var det tydligen dags. Grattis till mamman och pappan!! Och grattis till storebroren, kan tänka mig att han är lagomt stolt nu. =)

Hund vs katt? Roligt i allfall

Om ni går in och läser på senaste inlägget (Hysteriskt roligt!) på systersophias blogg så tror jag att ni alla får er ett gott skratt. Jag som också har egna katter kan intyga att detta är till 100% helt sant, jag är utan tvekan helt säker på att det är så här katter tänker. =)


RSS 2.0