Las Vegas och Grand Canyon

Vi har precis varit i Las Vegas i 3 dagar. Det var hur varmt som helst! 40 GRADER I SKUGGAN!!! Vi hangde mest pa varat hotell Circus Circus. Det ar som en egen liten stad har. Det finns praktiskt taget allt. Linus har provat pa att spela live texas hold'em och jag har spelat i Slot-maskinerna, hur kul som helst.

En okenbild var det enda som vi lyckades frambringa. Enjoy! =)


Nu sitter vi pa ett internetcafe i Grand Canyon och kan tyvarr inte lagga upp nagra bilder. Vi har precis kommit for nan timme sen. Vi bor pa ett hotell som heter Red Feather Lodge. Det ar ett bra hotell som ligger precis vid infarten till parken. Frukost ingar. =) I morgon ska vi aka pa nan guidad tour i parken, det kommer nog att bli spannande. Sen ska vi forsoka att hitta den dar skywalken som finns. Nar vi ar klara med detta inlagget ska vi ga och ata middag. Klockan ar kvart over sju pa kvallen. Vi far se om vi kommer att kunna uppdatera bloggen natt mer denna vecka. Vi vet inte hur vi kommer att ha det med datortillgang. Pa Onsdag kor vi troligen tillbaka till Vegas och stannar en dag till. Vegas var en stad som verkligen gav mersmak! Sedan flyger vi hem kl 9 pa fredag morgon fran Los Angeles.

Kramar fran Linda och Linus

PS. Hur ar Cypern? Och hur mar Saga? DS.

Los Angeles part IV

En dag till pa beachen idag och en dag till i Hollywood igar. Busstur, filmstjarnehem och hollywood museum.Vi bor pa ett hotell med luftkonditionering pa rummet men utan balkong. Duschen lever sitt eget liv och vaxlar fran iskallt till skallhett pa en sekund. Vidare kommer det typ en deciliter i minuten ur munstycket som ar fastmonterat i vaggen. Men vi ar glada anda eftersom det ar anledningen till att vi har rad att gora och se sa mycket som vi har. Vid entreen bor Bellman. Bellman ar en liten man som hjalper till med allt mojligt, typ ringa taxi och ge vagbeskrivningar. Utanfor entreen traffar vi varje kvall en latt alkoholiserad armenier som heter Sammy. Han bor pa hotellet sen han separerat med sin fru for en manad sen. Han berattar otroliga och overdrivna historier om sitt jobb som chauffor och sin familj.

Pa bussturen fick vi se, eller nastan se, en hel hog med kandisvillor. Har kommer nagra:

Forst Nicole Richies och Joel Maddens hus.


Sen Den framlidne Aaron Spellings 'slott'. Detta ar den dyraste villan i Hollywood. 


Sen en glimt av Tom Cruises och Katie Holmes hus. Ser ni det?


Slutligen - sist men inte minst... eller forresten minst ocksa.Hannibal Lectors residens.


Pa aterseende!

// herr och fru Skold

Los Angeles part III

I gar var vi pa stranden. Santa Monica Beach! Woohooo!!


     

Idag har vi varit och atit lunch hos Gordon Ramsey. Sa har fina var vi:
Sen efter den lyxiga lunchen gick vi vidare ner pa Sunset blvd och vidare in pa Hollywood Blvd, aven kand som Hollywood walk of fame. Gissa om jag, Linda, blev GLAD nar vi ANTLIGEN hittade denna stjarna:Sedan motte vi en massa kandisar som sprang omkring pa gatan. Har ser ni Linus tillsammans med sin nye polare Homer. Nice! =)


Annars har vi det bara bar. Amerikanerna ar som alla redan vet overtrevliga och lite weird. Lite at schizo-hallet. Gar och pratar med sig sjlva pa stan och sant. =) Nu tickar pengarna ivag. Kram pa er ater igen! Vi hors igen. Kram kram

LA part II

I forrgar var det LA Zoo:


Sedan var vi pa Universal Studios igar. Som ni ser sa hade vi turen att traffa Shrek och Fiona. =)Nu till nagot trakigare. Vi forstar att ni har hort om planet som stortade har i LA i gar men ni behover inte vara oroliga, vi mar bra. Det var valdigt nara oss men vi klarade oss bra. Vi fangade planet pa bild. Titta!


Nu ska vi aka och shoppa pa ett outlet. Kramis pa er alla! Puss puss hoppas att ni alla mar bra!Nu ar vi framme!

Nu sitter vi har pa Kinko's i Los Angeles och skriver. Allt har varit bra hitills men flygresan var inte att leka med. Det var jobbigare an man trodde. Men........ nu ar vi har i allafall. =) har precis druckit kaffe pa starbucks och i morgon ska vi troligen till stranden, Santa Monica beach. Woohoo! =) Idag har vi bara gatt omkring i down town och kollat lite. Jag, Linda, har handlat ett par byxor. =) Har far ni se nagra fina bilder som vi har hunnit ta. vi har ju inte hunnit gora sa mycket an.

Kvallsutsikt fran vart rum.


Staples Center, LA Lakers hemmaarena.


Vi ska inte sitta sa lange har, det kostar 12 dollar i timmen. Kram pa er alla. Vi forsoker att ga in igen senare nan dag.

// Linda och Linus Skold

Inte länge kvar nu


På onsdag morgon så är det dags. Vi ska sitta på ett flygplan i först 10 timmar och sedan på ett annat i 4,5 timme. När vi landar så befinner vi oss i LA. Det är ju helt tokigt nära nu. Spännande....!
Vi får se om jag kommer att kunna ta mig tiden att leta upp ett internetcafé för att skriva lite här på bloggen men jag kan ju inte lova något. Men vi ska försöka i allafall.

På Lördag ska vi till Universal studios. Det ska bli jättekul! Vi ska få se Wisteria lane! Woohoo!! =) Och mycket annat förstås. =)

Sedan ska vi äta lunch på Gordon Ramseys restaurang At the London som ligger i West Hollywood. Kul va? Vi har reserverat bord och allt.

Vi ska åka till Las Vegas och sedan vidare till Grand Canyon. Annars ska vi bara sola och bada och vandra runt i Beverly hills och i Hollywood och helt enkelt bara "chilla". =) Vi håller på att längta ihjäl oss.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Klarade tentan, nu är det sommar


Jag klarade min sista tenta i morse! Jippi! Hur kul som helst. Det var en elektronisk tenta så när man svarat på alla frågor så klickade man på en knapp som hette "slutför" och då skulle man få resultatet! Såååååååååå spännande var det! Man vågade knappt trycka även om man visste att det hade gått bra. Men jag tröck ( hihi) på knappen och fick se att jag var godkänt. Ingen mer skola på nästan 3 månader!

Los Angeles närmar sig med stormsteg. Åker om 12 dagar och vi längtar ihjäl oss. Verkligen! =)

Nästa vecka ska jag ha introduktion till mitt nya sommarjobb. Jag har nog fått det bästa jobbet sommaren innan jag är färdig sjuksköterska. Jag ska jobba som resurssjuksköterska i Sölvesborgs kommun. Alltså inte jobba som undersköterska (Wohooo). Jag kommer att assistera de andra sjuksköterskorna men än det ena än det andra. Hur kul som helst! =) Det är en annan tjej i klassen som har fått en likadan tjänst. Så kul vi ska ha. Jobba jobba......=)

Livet är ju nästan så perfekt som det kan bli:
  • Nygift
  • Stundande (perfekt) smekmånad
  • Bara en termin kvar innan jag är färdig legitimerad sjuksköterska
  • ett nytt roligt jobb

Den finns det ju några saker som inte är så roliga också, livet är ju aldrig helt perfekt förstås (då skulle jag bli MYCKET förvånad):
  • Jag bor LITE för långt från min familj och mina vänner, det är lite tråkigt
  • Min morfar är sjuk och det är ju heller inte så kul
  • Sedan skulle man ju alltid vilja ha lite mer cash, men det vill väl alla så det var ju inget nytt =)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

RSS 2.0