Las Vegas och Grand Canyon

Vi har precis varit i Las Vegas i 3 dagar. Det var hur varmt som helst! 40 GRADER I SKUGGAN!!! Vi hangde mest pa varat hotell Circus Circus. Det ar som en egen liten stad har. Det finns praktiskt taget allt. Linus har provat pa att spela live texas hold'em och jag har spelat i Slot-maskinerna, hur kul som helst.

En okenbild var det enda som vi lyckades frambringa. Enjoy! =)


Nu sitter vi pa ett internetcafe i Grand Canyon och kan tyvarr inte lagga upp nagra bilder. Vi har precis kommit for nan timme sen. Vi bor pa ett hotell som heter Red Feather Lodge. Det ar ett bra hotell som ligger precis vid infarten till parken. Frukost ingar. =) I morgon ska vi aka pa nan guidad tour i parken, det kommer nog att bli spannande. Sen ska vi forsoka att hitta den dar skywalken som finns. Nar vi ar klara med detta inlagget ska vi ga och ata middag. Klockan ar kvart over sju pa kvallen. Vi far se om vi kommer att kunna uppdatera bloggen natt mer denna vecka. Vi vet inte hur vi kommer att ha det med datortillgang. Pa Onsdag kor vi troligen tillbaka till Vegas och stannar en dag till. Vegas var en stad som verkligen gav mersmak! Sedan flyger vi hem kl 9 pa fredag morgon fran Los Angeles.

Kramar fran Linda och Linus

PS. Hur ar Cypern? Och hur mar Saga? DS.

Kommentarer
Postat av: Åsa o Stefan

Saga mår utmärkt och har blivit varm i kläderna, hon bits, morrar och är hur ättrig som helst och lika söt. Jag hör att ni har det bra och att ett flyplan till har ramlat ner berör mig inte i ryggen=) Pussar och Kramar från ett nästan lika varmt norrbotten som Las Vegas.

2009-06-30 @ 12:40:07
Postat av: Fam Thim-Sköld

Det är jätteroligt att läsa er blogg. Det är inte utan att man blir lite avundsjuk.=) Ni verkar ju ha en helt underbar resa. Vi unnar er varenda minut men vi saknar er såklart här hemma!

Vi har inte riktigt lika varmt som ni men det räcker för att vi nästan ska smälta bort. Idag har vi hälsat på mormor Ally. Hon tänker så på er!

Många kramar från oss som håller ställningarna här hemma.

2009-06-30 @ 22:07:55
Postat av: June och Rolf

Hej!

Cypern ar lika varm som Las Vegas.Vi har varit med bussresa i Larnaca som ar en lite storre stad. Vi har shoppat och atit en cypriotisk middag, meze, som innehaller en hop olika smaratter. Vi svettas hela tiden men poolen och havet ger lite svalka.

Vi aker hem natten till lordag. Nar landar ni pa kastrup? Ha det fortsatt bra. Nu ar det inte jattelange till vi ses. kramar

2009-06-30 @ 22:11:21
Postat av: Linda o Linus

Vad bra att Saga har borjat att kanna sig som hemma. Hon ar verkligen jattesot! =)Vad kul att ni tittar in Thim/Skold! Ja, vi har det verkligen jattebra men vi borjar faktiskt fa lite hemlangtan nu nar hemresan narmar sig. Du far halsa tillbaka till Ally och sjalvklart till barnen!Jassa, sa ni har det lika varm som har. Vi landar kl 9 pa lordagmorgon pa Kastrup. David kommer till Svagertorp och lamnar bilden nar vi kommer till Sverige sa vi ar nog hos er vid ca 12.

2009-07-02 @ 03:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0