LA part II

I forrgar var det LA Zoo:


Sedan var vi pa Universal Studios igar. Som ni ser sa hade vi turen att traffa Shrek och Fiona. =)Nu till nagot trakigare. Vi forstar att ni har hort om planet som stortade har i LA i gar men ni behover inte vara oroliga, vi mar bra. Det var valdigt nara oss men vi klarade oss bra. Vi fangade planet pa bild. Titta!


Nu ska vi aka och shoppa pa ett outlet. Kramis pa er alla! Puss puss hoppas att ni alla mar bra!Kommentarer
Postat av: Åsa o Stefan

Ni verkar ha det mysigt och trevligt. Vi har nästan lika bra väder här, soligt och varmt. Flygplansolyckor kan vi vara utan men så länge dom inte ramlar ner i huvudet på er så må det vara hänt. Många kramar från oss, hoppas ni får en fortsatt rolig bröloppsresa. Kram, kram, kram, kram=)

2009-06-22 @ 07:27:50
Postat av: Linda o Linus

Vilken tur att det bara var en latsasolycka da. Det var pa universal studios. Kram pa er nu ska vi ga till stranden, pa riktigt denna gang. Kram kram

2009-06-22 @ 18:18:45
Postat av: Åsa o Stefan

Det var nästan så att vi förstod att det var på skoj, jag tror inte att ni skulle få vara så nära och fotografera ett flygplan som just har trillat ner och sen så saknade vi all räddningspersonal=) Vi har lika varmt som ni har. På torsdag ska det bli sol och nästan 30 grader varmt. Vi längtar efter att få hämta våran lilla vovve (vi längtar lite grann efter er med=) Ha en trevlig och varm och skön dag på stranden. Kramar från ett väldigt varmt och soligt norrbotten. Pappa säger kramar och pussar till er båda två.

2009-06-22 @ 19:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0