Nu ar vi framme!

Nu sitter vi har pa Kinko's i Los Angeles och skriver. Allt har varit bra hitills men flygresan var inte att leka med. Det var jobbigare an man trodde. Men........ nu ar vi har i allafall. =) har precis druckit kaffe pa starbucks och i morgon ska vi troligen till stranden, Santa Monica beach. Woohoo! =) Idag har vi bara gatt omkring i down town och kollat lite. Jag, Linda, har handlat ett par byxor. =) Har far ni se nagra fina bilder som vi har hunnit ta. vi har ju inte hunnit gora sa mycket an.

Kvallsutsikt fran vart rum.


Staples Center, LA Lakers hemmaarena.


Vi ska inte sitta sa lange har, det kostar 12 dollar i timmen. Kram pa er alla. Vi forsoker att ga in igen senare nan dag.

// Linda och Linus Skold

Kommentarer
Postat av: June o Rolf

Hej på er! Kul att höra från er. Tjusig kvällsutsikt!

Vi förstod att resan inte skulle vara att leka med men vistelsen är säkert värd det. Hur är tiden hos er jämfört med här? Här är allt nästan som vanligt. Rolf har börjat sin semester idag. Regn varvat med sol. Stina har fått öppnat sin inflammerade tand, Albin och Klara är världens sötaste barnbarn osv. osv.Ally säger med jämna mellanrum:-Undrar vad Linus och Linda gör? Fortsätt ha det jättebra. Vi tänker på er och saknar er i morgon men vet att ni har det kanon.MÅNGA STORA KRAMAR från J o R

2009-06-18 @ 23:55:20
Postat av: Föräldrarna från Norrbotten=)

Oj, vad vi har väntat på att höra att ni är framme. Förstår att resan var jobbig men den som väntar på nåt gott osv. osv. Nu har ni kväll och sitter säkert och förbereder er för att hitta på nåt skoj, här sitter jag kl. kvart i sex på midsommarmorgonen i regn och rusk och blev jätteglad över att hitta några rader från er. Vi ska hämta Alexander i eftermiddag,(den pojken borde få en guldmedalj bara för att han vill umgås med oss en midsommarhelg=) annars mår alla jättebra och vi tänker på er varje minut och hoppas att ni har det bra. Jag såg på väderlekskartan att ni kommer att få sol och varmt men något annat är väl inte att vänta i LA.



Ps. ni har väl isdubbar, flytväst, solkräm, överfallslarm, skoskavsplåster och paraply när ni går ut på stan ifall det skulle hända nåt=)



Massor med neurotiska kramar och pussar från Norrbottensföräldrarna=)

2009-06-19 @ 06:04:16
Postat av: Föräldrarna från Norrbotten=)

Givetvis många hälsningar till föräldrarna i Skåne med=) Tack för senast, det var trevligt och vi hoppas att vi kan träffas snart igen. Hoppas ni har det bra/Åsa och Stefan

2009-06-19 @ 09:16:30
Postat av: Linda

Hej!

VI har precis atit frukost nu. =) Vi ska inte skriva lange. vi har en dator i lobbyn pa hotellet som vi kan anvanda nagra minuter om dagen. Den ar hur seg som helst men den fungerar, typ. =) ha det gott. vi ska till stranden om en stund. kram pa er alla! Linda o Linus

2009-06-19 @ 18:34:32
Postat av: Anonym

Hej på er pussgurkor, trevlig midsommar. Ni äter frukost och vi har just grillat och ätit potatisgratäng med sallad. Jordgubbarna kostar 80 kronor kilot så det blir glass med jordgubbssylt och maränger till efterrätt. Alexander hälsar och säger, nähä, ska jag hälsa, okey då, hälsa så mycket. Pussar och kramar från oss alla. (Vi funderade också att gå till stranden men myggen var så stora att vägen ner till stranden verkade blockerad).

2009-06-19 @ 19:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0